Kurhotel- & Klinikservice

i Malente

Som elev på Værkstedet vil du BL.A:

Opgaverne på CPL LearningLab i Malente omfatter det, der gør ophold på hoteller og klinikker behagelige for gæsterne. Vi gør pænt og rent, vasker og ordner sengelinned, klargør og dekorerer værelser og fælleslokaler og forbereder serveringer mv. Og meget vigtigt, vi møder hele tiden vore gæster og er derfor som en del af vores service opmærksomme og høflige.

Arbejdet er meget varieret. Nogle af opgaverne er er ret rutineprægede, andre giver mere mulighed for at sætte sin kreativitet i spil. Men vi har hele tiden ansvaret for at levere professionelle produkter og tjenester. Der er meget at lære lige fra begyndelsen, tilsyneladende simple ting skal også udføres ordentligt og korrekt.

LearningLab Malente styres af en erfaren hunholderske assisteret af lederen af køkkenet og hans kollega. De har den viden, der er nødvendigt for at arbejde professionelt i branchen. Det omfatter selvfølgelig også sikkerhedsinstruktioner og grundige hygiejneregler på alle arbejdsområder.

Vil du vide mere?

Kontakt koordinator:
Rainer Olbrisch
TLF: +49 4523 991620
Email: rainer.olbrisch@cjd-nord.de

Lidt om Malente

Malente er med sine næsten 10.000 indbyggere en kurby beliggende i et meget smukt landskab mellem to store søer og den lille flod Schwentine. På Schwentinen kan man på et par dage sejle til Kiel ved Østersøen. I begge søer kan der bades, til Østersøens sandstrande er der ca 20 km. De smukke byer Eutin og Plön kan nås med tog på få minutter, hovedstaden Kiel og smukke Lübeck ligger godt en halv time fra Malente.